FÖR FÖRETAG

PRODUKTER & INSPIRATION FÖR HÅLLBAR LIVSSTIL

Helenas Hållbara boxar & kassar för företag


En unik, genomtänkt och omtänksam företagsgåva till
kunder och/eller medarbetare som både uppskattas
av mottagaren och gör nytta i ett större perspektiv!  • En hållbar box till era kunder som visar både uppskattning och omtanke
  • En kasse eller box som jul-, påsk- eller sommargåva, fylld av hållbara produkter
  • En goodie bag med hållbart innehåll vid events, mässor och liknande aktiviteter


Helenas Hållbara skräddarsyr boxar eller kassar utifrån era önskemål om både innehåll

och budget. Produkterna väljs ut med omsorg om både miljö, klimat och sociala aspekter.En skräddarsydd box eller kasse med noga utvalda, hållbara produkter

Baserat på era önskemål om tema, innehåll eller hur mycket boxen eller kassen får kosta får ni ett eller flera skräddarsydda förslag. Välj mellan en box

(storlek ca 30x20x10 cm) eller en enklare papperskasse (större ca 30x25x10 cm eller mindre ca 18x8x22 cm). Bägge är tillverkade i miljöanpassat material och återvinningsbara. Boxarna är tillverkade av återvunnet material samt FSC-märkta. Produkterna i boxen eller kassen är ekologiska, klimatsmarta och ofta  även miljö- och/eller Fairtrade-märkta (även om det inte är ett krav).


Välj mellan olika teman

  • Hälsa/för kroppen: hållbara produkter för en hälsosam, hållbar livsstil, t ex yogatema och liknande.
  • Kost/mat/godsaker: produkter för hållbar matlagning och/eller att äta och dricka, godis och snacks.
  • Mixat innehåll/inspiration: blandat innehåll med hållbara produkter för kroppen, hemmet och köket.

 

Priser för boxar och kassar

Kassar från 175 kr/st, boxar från 225 kr/st. Samtliga priser är exkl moms och frakt.


Nöjda företag som redan valt att ge en box eller kasse från Helenas Hållbara:SPP, Storebrand och Magnolia Bostad har tillsammans valt att ge en skräddarsydd box som inflyttningsgåva till tre stora projekt under 2018-19 i Södertälje, Limhamn och Helsingborg. Leveranserna sker löpande under perioden.

- Vi vill hälsa våra nya hyresgäster välkomna på bästa sätt genom en gåva från Helenas Hållbara, säger Mia Östberg Lansby, projektledare/kommunikation och varumärke på SPP.


Bilia Strängnäs ger en box med hållbara produkter som passar både i och utanför bilen till alla som köper ny bil hos dem. Boxarna är mycket uppskattade av kunderna och man tycker att det är en både trevlig, personlig och genomtänkt gåva.


Skanska Nya Hem Stockholm ger en Helenas Hållbara-box som inflyttningsgåva i sina nybyggda Svanenmärkta lägenheter.

- Vi valde att köpa in Helenas Hållbara-boxar våren 2017 som ett pilotprojekt för att vi vill uppmuntra till en hållbar livsstil och visa att det inte behöver vara så svårt i vardagen, säger Milena Sohlén, marknads- och försäljningschef på Skanska Nya Hem. Skanska har fortsatt att under 2018-19 ge en Helenas Hållbara-box som inflyttningspresent i flera projekt i Stockholm.

Läs hela pressmeddelandet från 2017 här.


HSB valde att ge en skräddarsydd kasse som inflyttningsgåva till de 90 nybyggda lägenheterna vid Strandkanalen i Gävle.

- HSB bygger för en sund miljö, med hållbara material och med högt ställda energikrav.  Med vårt fokus på hållbarhet och minskad klimatpåverkan, känns det naturligt att uppvakta köparna med en inflyttningspresent från Helenas Hållbara, säger Anna Dahlin, marknadsansvarig, HSB ProjektPartner, region Nord.

HSB fortsätter att ge bort Helenas Hållbara-kassar även under 2019.Södertörns Fjärrvärme AB firade sin första hållbarhetsredovisning 2018 genom att ge alla medarbetare en påskpåse från Helenas Hållbara, fylld av ekologiska och Fairtrade-märkta godsaker.Danske Bank köpt in Helenas Hållbara-boxen för köket som gåva sommaren 2017.


Hallins Optik i Strängnäs gav bort Helenas Hållbara jullåda som julklapp 2016 till sina medarbetare.

- Alla var glatt överraskade av både innehåll och miljötänket - en perfekt present till både anställda och kunder, säger ägaren Carina Lönnkvist.


Strängnäs Business Park har vid flera tillfällen gett en Helenas Hållbara-box som tack till gästande talare.

- Att få förmedla Helenas Hållbara till våra talare vid event är något vi känner oss väldigt stolta över. Det känns fint att kunna överräcka en inspirationslåda som både är vackert förpackad, känns spännande och ger ett långt mycket mer högre värde än en traditionell gåva, säger Catarina Berglund, verksamhetschef.