Helenas Hållbara

PRODUKTER & INSPIRATION FÖR HÅLLBAR LIVSSTIL

Helenas Hållbara - inspiration för en hållbar livsstil

Helenas Hållbara vill inspirera till en mer hållbar livsstil och göra det lättare att göra hållbara val i vardagen. En hållbar livsstil innebär att göra medvetna val när det gäller sin egen konsumtion, transporter och andra vanor i vardagen. Det handlar både om miljö, rättvisa och social hållbarhet. Helenas Hållbara vill visa alternativen och göra det lättare att välja mer hållbart!

Om Helenas Hållbara

Helenas Hållbara är ett varumärke inom Wildros Miljö & Kommunikation AB (org nr 556950-0571) med säte i Mariefred. Helenas Hållbara erbjuder produkter och inspiration för en mer hållbar livsstil. Det görs på flera olika sätt:


  I webbshopen finns ett ständigt växande utbud av hållbara produkter för hemmet, kroppen och köket. Många är tidigare favoriter från Helenas Hållbara-boxarna, medan andra endast finns i webbshopen. Sortimentet utvecklas hela tiden.

  På begäran skräddarsyr Helenas Hållbara boxar eller enklare kassar med produkter på önskat tema och till en bestämd budget. Det är en uppskattad företagsgåva till kunder, medarbetare eller vid särskilda event. Läs mer här.

  Följ gärna @helenashallbara på Instagram och/eller Facebook för dagliga tips och inspiration om hållbar livsstil. Där får du även tips på produkter och annat som kan göra ditt liv lite mer hållbart!

  Om Helena


  Någon kanske tror att jag är ett slags "mall" för hur man ska leva hållbart, men jag brukar skämtsamt säga att i så fall hade mitt företag hetat "Hållbara Helena" i stället... ;)! Jag gör verkligen inte anspråk på att göra allt "rätt", men med en gedigen utbildning inom miljövetenskap och lång erfarenhet efter att ha studerat eller jobbat med miljö- och hållbarhetsfrågor sedan 1993, hoppas jag kunna bidra med inspiration och tips om att leva lite mer hållbart genom att erbjuda mer hållbara alternativ än de du kanske använder idag.


  De senaste fem åren har jag haft eget företag som konsult inom miljö, hållbarhet och kommunikation. Sedan december 2016 finns Helenas Hållbara som erbjuder noga utvalda produkter och vill underlätta och inspirera till en mer hållbar livsstil.


  Min drivkraft är att bidra till en mer hållbar värld. Några av mina mantran är att det ska vara lätt att göra rätt och ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Allt behöver alltså inte vara perfekt, utan man kan bidra på det sätt man kan - här och nu, utifrån sina egna förutsättningar. Tillsammans gör vi skillnad och kan bidra till en lite bättre och mer hållbar värld varje dag!